Spa Puur

Moerse Dreef 10, Tilburg, Netherlands     Day Spa, Health Spa, Health/Beauty







Special nail D-sign

Melickstraat 17, Tilburg, Netherlands     Nail Salon


Ongeveer tien jaar geleden en ik begonnen met de opleiding tot nagelstyliste. Ik heb diverse opleidingen gedaan, zoals: Acryl (basis en master), snelheid, perfecte smilelijn, design, nailart, nagelbed verlenging en docenten opeleidingen. Ik heb een aantal jaar les gegeven in het plaatsen van acrylnagels bij 10 for nails. Door tijdgebrek en m'n liefde voor de salon ben ik hiermee gestopt. mijn specialisaties zijn acrylnagels en gellak. Voor informatie en prijzen kunt u mij bellen, mailen of een privebericht sturen






W-eet beter

Tilburg, Netherlands     Personal Trainer


Het is mijn missie dat ik jou en andere mensen mag helpen een einde te maken aan de dagelijkse worsteling met hun gewicht en eten. Kunnen genieten van eten zonder strijd heeft mij veel rust gegeven in het hoofd. Het zorgt voor een prettige balans, veel zelfvertrouwen en letterlijk een bevrijd gevoel.. Dat hoort iedereen te mogen ervaren.






Zozest

Tarwehof, Tilburg, Netherlands     Coach, Yoga Studio, Personal Trainer


Vanuit jouw talenten en sterke punten werkt zOzest met je aan jouw dromen en doelen, of die van je team. Door middel van een doelgerichte, compassievolle aanpak, leer jij te geloven in je eigen kunnen en kun je jouw dromen waar gaan maken.




"Détendez-vous... en un clic"